B.A. Paris – Sammanbrott

B.A. Paris är tillbaka, och det betyder krypande läskig spänning. Den här gången i lantlig engelsk miljö. Cass kör hem på en ödslig landsväg en stormig och regnig kväll bär hon ser en kvinna sitta i en bil. Men hon vågade sig inte ut utan körde hemåt. Det visar sig att kvinnan i bilen blir mördad, något som ger Cass ordentliga skuldkänslor. Det blir också startskottet för att hennes minne blir sämre. Hon glömmer allt från att hon bjudit hem folk till att hon beställt en barnvagn. Till på köpet börjar någon ringa henne utan att säga något. Allt detta gör henne rädd och hon börjar fungera sämre. Till en början blev jag mest frustrerad på hennes glömska men ganska snart förstår man att det är något som inte står rätt till. Något man kan konstatera är att minnets makt är stor. Den här boken har den där krypande spänningen som smiter innanför skinnet, precis som hennes förra bok Bakom stängda dörrar. I den här boken tycker jag det tar lite för lång tid innan ”vändningen” kom. Med det sagt så har jag bara lovord att ösa över Paris sätt att bygga upp spänning. Så gillade du böcker som Bakom stängda dörrar och Den sista mrs Parris är det här ett måste.

Uppläsare: Kerstin Andersson

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: