Linda Bengtsdotter – Francesca

Vi är tillbaka i den lilla staden Gullspång. Precis som i debutboken Annabelle så står en ung kvinnas försvinnande i fokus. Det tog ett tag innan man kom in i boken och fick alla karaktärer på plats. När den lätt trasiga polisen Charlie Lager återvänder i Gullspång kommer återigen mycket av hennes uppväxt ikapp henne. Den här gången börjar hon nysta i ett försvinnande från slutet på 80 talet på sin fritid. Till sin hjälp har hon journalisten som hon var attraherad av i förra boken. Historien vindlar sig med kopplingar till hennes mamma Betty och till en rik familj med barn på internatskolan intrakten. Jag tycker Bengtsdotters första bok kom med en något ny vinkeln på deckaren. I den blev jag blev fascinerad över den intelligenta Charlie som hade svårt att låta bli spriten och ställde till det för sig. Jag hade hoppats på att hon skulle utvecklas i den här boken men det tycker jag inte skedde. Men gillade du Annabelle ska du absolut lyssna på den här och har du inte lyssnat på den är mitt råd att börja med den. Annars kan det bli svårt att hänga med.

Uppläsare: Mirja Turestedt

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: