Linda Bengtsdotter – Annabelle


Det är en klassisk polisdeckare med en smart och lite trasig polis i huvudrollen. Lägg där till att brottet har kopplingar till en svunnen tid och också personliga kopplingar. Känns konceptet igen? Jo, vi har sett mallen hundratals gånger förut, men…. Den här debutboken är både välskriven och spännande. Den kvinnliga polisen Charlie i huvudrollen känns verklig som en smart men lite trasig kvinna. Har man som jag vuxit upp i ett mindre samhälle finns det hur många små igänkänningspunkter som helst. En mycket lovande debut, hoppas redan på en uppföljare.

Uppläsare: Mirja Turested
Boknr 1018

Betyg:

En kommentar på “Linda Bengtsdotter – Annabelle

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: