Alice Feeney – Jag ljuger ibland

Vi får träffa en kvinna som ligger i koma. Det vi vet är att hon varit med om en olycka men att hon hör det som sker runt omkring henne i sjukhusrummet. Det är onekligen ett annorlunda och spännande sätt att berätta en historia. För steg för steg får vi vara med när historien nystas upp. Nutid varvas med tillbakablickar. Men som titeln antyder så är allt inte så enkelt som det från en början ser ut att vara. Den här historien har ett antal tvära kast. Det är en historia om kärlek, förtroenden men framförallt om svek och falskhet. Anna-Maria Käll gör en riktigt bra inläsning. Ett återkommande inslag i boken är att huvudpersonen sjunger barnvisor som tex Hjulen på bussen går runt runt. Det gör hon med en viskande röst som får det att knottra sig på ryggen på mig. Spännande bok med oväntade vändningar.

Uppläsare: Anna Maria Käll

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: