Anders Jallai – Källa Erik

Anders Jallai är en författare som bryter många normer. En sådan sak är att han hoppar fram och tillbaka på tidsaxeln med sin bokserie. Så när vi för nionde gången träffa Anton Modin är vi i mitten på 80-talet. En ung Modin blir då satt att agera livvakt åt Sveriges stadsminister Olof Palme. Allt det under den intressanta tiden precis innan han mördas en kall vinternatt i Stockholm. Det här är varken den första eller den sista boken om teorier om vem och hur Palme mördades. Till skillnad mot många böcker så använder Jallai mordet som en del i en historia och försöker inte trycka ner en mordteori i halsen på oss läsare. Ett annan sätt där han skiljer sig är sättet att blanda fakta och fiktion, allt på ett snyggt och trovärdigt sätt. För mig som gillar nutidshistoria och spännande böcker är det lilla julafton Jallai släpper böcker.

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: