Börje Heed – Brottsplats Stockholm del 1-3

Det här är en sammanställning av historier om brott som skett Stockholm med omnejd. Det är den legendariska kriminalreportern Börje Heeds historier. Jag är ju svag för historier från verkligheten så det här är som örongodis. Det som slår mig är att busar, mördare, tjuvar och bedragare var betydligt ”snällare” förr i tiden. Det var en Kalle Blomkvist aura över hela polisarbetet. Men det gör det inte mindre intressant. Att det sen är deckarförfattaren Dag Öhrlund som läser upp dom här historierna är intressant. Kanske dags att han börjar läsa in sina egna böcker. Alla historierna är inte intressanta men sammanlagt bokserien tillräckligt intressant för att lägga några timmar på.

Uppläsare: Dag Öhrlund

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: